Stap 1. Kaartje van Energica Club NL

Zorg dat je lid bent van de Energica Club. Je steun als basislid is voldoende, om mee te doen aan de gratis evenementen. Voor evenementen waar de club uitrukt met extra materieel is een aanvullend clubkaartje nodig (náást je inschrijving bij de dagorganisator). Basis leden kunnen deze los in de shop aanschaffen, plus en pro leden hebben een aantal kaartjes bij hun lidmaatschap. De prijs verschilt per locatie (0,-/35,-/50,-)  afhankelijk van kosten die ECN voor het specifieke evenement maakt. 

Stap 2. Aanmelden bij organisator van de dag

De meeste evenementen zijn een samenwerking tussen Energica Club Nederland en een organisator van het evenement zelf. Het is noodzakelijk dat je bij zowel ECN als betreffende organisator bent ingeschreven. Let op dat je op dit moment met een elektrische motor (nog) niet welkom bent op bijvoorbeeld Zandvoort en Assen, op dagen buiten de ECN agenda. Door een strikt veiligheidsprotocol, inclusief bijbehorende middelen te hanteren, zijn we als enige elektrische motor merk wel welkom, maar slechts op de dagen waar we vanuit de club aanwezig zijn.

Stap 3. Toevoegen aan evenement groep

Voeg jezelf toe aan de specifieke evenement groep van je geboekte dag. Zo weten wij welke deelnemers er met een Energica aanwezig zijn en zorgen we dat de juiste middelen aanwezig zijn. Ook houden we elkaar op de hoogte via deze groep qua voorbereiding en detail afstemming, zonder de algemene groep te bombarderen met details.  Onderaan iedere event pagina vind je in het groene kader een link om  je aan te melden bij betreffende deelnemers groep. 

Voor alle ingeschreven deelnemers

Wat regelt de club?

group-light.png

Gebruik DC snelladers waar nodig

group-light.png

Gebruik van AC laadtrailer waar nodig

group-light.png

Goedgekeurd veiligheids protocol per circuit en organisator

group-light.png

Afstemming racecontrol

group-light.png

Specifieke veiligheids briefing voor elektrische rijders

group-light.png

Additionele veiligheidsmiddelen op paddock en bij Marshals.

group-light.png

Schaduwtenten bij meerdere deelnemers.

group-light.png

Koffie en gezelligheid.

group-light.png

BONUS: Professionele Foto’s

Energica Club Nederland heeft afspraken met de meeste vaste circuit fotografen, zodat je in de meeste gevallen niet zelf je set foto’s a €35,- per rijder hoeft aan te schaffen.

3 verschillende lidmaatschappen

Basis

Sluit je aan bij Energica Club Nederland
55 per jaar
  • Met een basislidmaatschap ondersteun je de club, blijf je op de hoogte en kun je gebruik maken van alle basis diensten van de club
Meest Gekozen

Plus

Rijd met ons mee
149 per jaar
  • Plus leden kunnen naast de basis diensten van de club tot drie maal deelnemen aan trainingen en circuitdagen.

Pro

Stop niet met rijden
219 per jaar
  • Pro leden kunnen naast de basis diensten deelnemen aan alle circuitdagen en trainingen zonder bijkomende clubkosten.*